29 Haz 2009


BEN 31 YAŞ , KIZIM 2 GÜN :))

En güzel fenerbahçeliannesinin kucağında.

26 Haz 2009

Hoşgeldin Bebeğim

Kuzum 23 haziran 2009 saat 10:42' de 4.220 gr. ve 50 cm. olarak aramıza katıldı. Hoşgeldin bebeğim seni öyle çok seviyoruz ki.... İkimizde iyiyiz.

23 Haz 2009

9 SAAT KALDI GÜZEL KIZIM

Evet 39 hafta 1 günlük yolculuğumuz 9 saat sonra bitecek. Tek dileğim sağlıklı bir şekilde gelmen bir tanem. Özlemle ve merak içinde bekliyoruz seni benim güzel bebeğim. Seni çok seviyorum annem...

Bebek Pastası Teşekkürler Yengeciğim




Ayşen Teyzemizden ve İdil kuzumuzdan bize



Çok çok teşekkür ederim Ayşenciğim. Öpüyoruz seni :))

20 Haz 2009

Şimdide Odandan Şahane Görüntüler...







Anneannen ve dedenin aldığı oda takımın, yengen ve amcanın aldığı halın ve yine anneannen ve dedenden perdeler......

Babaannen ve dedenin aldığı park yatak görüntüleri.....




İçine yonca teyzemizin yaptırdığı pike takımı ile harika oldu canım kızım..

38 HAFTA 5 GÜNLÜKSÜN GÜZEL KIZIM

Bügun nst için hastaneye gittik babanla birlikte. Dün evimizin temizlik günüydü farketmeden bende epeyce yorulmuşum. Tülay teyzemize çok teşekkürler yardımları için. Yorgunluk olunca sabah 11 gibi uyandım ve sadece süt içerek hastaneye gittim. Kalp atışlarını bir türlü yakalayamadı hemşire 10 dakika uğraştı kendisinin duyduğunu fakat odaya verilecek kadar şiddetli olmadığını söyleyince nasıl korktuğumu anlatamam. Kahvaltı yaptınızmı diye sordu ve hayır cevabını alınca hemen kaldırdı beni ve bişeyler yemeye gönderdi.


15 dakika içinde ağlaya ağlaya ne bulduysam yedim. Sonuç kalp atışların çok düzenli ve olması gerektiği gibiydi. Canım kızım daha sonra doktorumuzla konuştuk, 23 haziran 2009 saat 10:00 da inşallah kucağıma alacağım seni. 39 Hafta 1 günlük maceramız allahın izniyle sağlıklı bir şekilde sona erecek. Seni çok seviyorum güzel bebeğim.


Eve gelince baban park yatağını kurdu. Şimdi çektiğim resimleri göstereyim:))))

15 Haz 2009

İLK GÖZ AĞRIM AMELİYAT OLACAK


İremim dünya güzeli kızım benim. Ülay yengesinin canı yarın ameliyat olacak. Kuzumuzun geniz eti var o alınacak ve bitanemiz rahatlayacak. Yarın sabah agan (amcan) ile ben yanında olacağız.
Hemen bitiverecek bir ameliyatmış doktorun 10 dk sürecek demiş. Seni çok seviyorum dünya güzeli kızım benim. Her şey çok güzel alacak bitanem.

10 Haz 2009

Herşeyin hazır seni bekliyoruz kuzum

Önce anneannen ve dedenin aldığı oda takımın geldi. Senin için özenle seçtik bitanem, daha sonra babaannen ve dedenin aldığı park yatağın, amcan ve yengenden çok güzül bir halı ve yine anneannenden odanın perdesi. Ne çok şey hallettik son 2 haftada neredeyse hiç eksiğimiz kalmadı. Hastane çantamızıda dün hazırladık artık seni bekliyoruz büyük bir heyecanla canım kızım.

Cumartesi günü 11 de doktor randevumuz var. Bugün tam 1 hafta kaldı 9 ayının dolu dolu bitmesine. Seni çok seviyoruz meleğim. Sağlıkla kavuşacağız inşallah....


HAZIRLADIĞIM ODANDAN GÖRÜNTÜLER





Büyükannemiz süslerimizi çok beğendi güzel kızım.

HASTANE SÜSLERİMİZ HAZIRLANDI...


3 Haz 2009

İZNİMİZİ ALDIK

Dün iznimizi aldık sgk dan artık evdeyiz güzel kızım.
Doktor kontrolümüz vardı cumartesi günü 3 kilo 42 gram olmuşsun bebeğim.
Yüzünü yine tam göstermedin bize :)) Doktorumuz gelişiminin tamamlanmak üzere olduğunu,
hiç bir problemimizin olmadığını, istediğin an gelebileceğini söyledi bitanem. Ama sen yinede
gününü tamamla öyle gel oldumu anneciğim.
Heyecanım hergün biraz daha artıyor sona yaklaşıyoruz artık. Az kaldı meleğim seni kucağıma alıp koklayacağım günlere çok az kaldı. Seni çok ama çok seviyorum.....