29 Mar 2010

Berenle hafta sonu





Bugün havanın güzelliğinden yararlanalım dedik ve sahile indik. ama o da ne yarım saat sonra hava inanılmaz derecede değişti. Bir yandan yağmur bir yandan rüzgar neyseki kapalı bir çay bahçesinde yer bulduk ve Figomla çay eşliğinde sohbet ettik. değişik bir gün oldu çok hoşumuza gitti bu gün; sanırım sık sık tekrarlayacağız :)))
Daha sonra derbi maçı seyretmeye babaannemize gittik birde maçı kazanınca fenerbahçemiz keyifimize keyif kattık.
YAAAA FENEEERBAHHHÇEEEE.

28 Mar 2010

Beren 9 Aylık


20 mart c.tesi doktor kontrolümüz vardı. Bu kez aşı yoktu ama yine çok ağladık muayene bitene kadar. 2 ayda 1.340 gr alarak kilomuz 10.240 gr olmuş ve boyumuz 5 cm uzayarak 76 cm olmuş. Her şey yolunda dedi doktorumuz Ramazan bey, artık istediği herşeyden yiyebilirmiş kızım. Tabi tuzsuz az yağlı ve salçasız olarak. Yemek ile pek aramız yok ama ne yerse kar benim için. Bir sonraki kontrol 3 ay sonra doğum günüzmüzde olacak. Aşımızda var o gün, kıyamet kopacak yine :)))


13 Mar 2010

Ve Figomun pastası...........


Resim çekme özürlü ben, çektiğim 3 resimden anca biri düzgün çıkmış üzgünümm:((( Allahım hiç ayırmasın sizi hep böyle birlikte mutlu yaşayın inşallah....
Bu arada dünde annemin doğum günüydü onun pastasının resmi yok; tekrar kutluyorum anneciğim , Berende öpüyo seni anneannesi.





İremin doğumgününden görüntüler.......












10 Mar 2010

Doğum günün kutlu olsun yengeciğim

Aslında dündü doğum günün bir günlük gecikme için özür dilerim yengeciğim. Doğum günün kutlu olsun güzel yıllar mutlu bir hayat ve sağlık diliyorum senin için tüm sevdiklerinle (içinde bende varım:)) ) birlikte.